Susține ARDOR Muntenia

Programul 2%

Ce este prevederea 2% ?


„2%” reprezintă posibilitatea legală a salariaţilor de a redirecţiona 2% din impozitul pe care deja l-au plătit (anul trecut) unei organizaţii non-guvernamentale. În loc să administreze statul român toţi banii pe care i-ai plătit sub formă de impozit, poţi alege o organizaţie căreia să îi încredinţezi 2% din această sumă.

De ce să îi acorzi ARDOR Muntenia ?


Misiunea noastră este promovarea metodei de educaţie alternativă reprezentată de dezbaterile academice, cu scopul de a îmbunătăți gândirea critică, implicarea socială și adeziunea la valorile democrației în România. În acest sens, promovăm aceste valori în rândul tinerilor elevi și studenți prin evenimente precum MMO, Forumul Național, Turneul Campionilor, Central Open, ESS (eventual cu linkuri către fiecare eveniment) și prin pregătirea și susținerea Echipei Naționale la WSDC (link).

Ce trebuie să faci ?


Depui formularul (link către pdful completat cu datele ARDOR Muntenia) completat cu datele tale la Administrația Finanțelor Publice de care aparții pană pe – data limită pt 2016 – sau îl poți trimite prin poștă, recomandat pe adresa Administrației Finanțelor Publice.

Mai nou, redirecționarea 2% se poate face și online, urmând următorii pași:

  • Te înregistrezi în Spațiul Privat Virtual https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic/formularInregistrare.jsp
  • Odată înregistrat, selectezi câmpul “Declaratii – Completare declaratii” aflat pe coloana din stânga a paginii de pornire
  • La secțiunea “III. Destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul datorat pe venitul net / câștigul net anual impozabil” bifezi secțiunea 2. Susținerea unei entităti nonprofit/ unităti de cult și completezi câmpurile aferente cu datele ARDOR Muntenia

ARDOR MUNTENIA (ONG)

Adresa pentru comunicare Sos. Iancului, nr. 10, bl. 114B, scara B, ap. 50, Sectorul 2, Bucuresti
CIF 14368917
Banca Banca Romana de Dezvoltare Crangasi-Bucuresti
IBAN RO53BRDE410SV82611714100

Vrei să ne ajuţi şi mai mult? Printezi câteva formulare în plus şi îţi convingi prietenii şi apropiaţii să ne susţină şi ei sau dai share la informaţiile de mai sus privind modalitatea online de redirecţionare 2%.
Mai multe detalii despre prevederea 2% poți găsi pe:

  • http://doilasuta.ro/content/
  • http://codfiscal.net/40551/ghid-20132014-directionati-2-din-impozitul-pe-venit-donatii-ong-doi-la-suta