Echipa ARDOR Muntenia

Oamenii care fac lucrurile să se întâmple

Membrii echipei

Victor-Emanuel Beteringhe
Executive President

Emi e pasionat de educație și debate de peste 15 ani. Știe că ‘debateul’ este unul dintre cele mai transformaționale instrumente educaționale și își dorește să îl vadă în toate școlile.

 

Adrian Mălăieș Popescu
Executive Director

Actualmente director executiv ARDOR Muntenia, Adrian se învârte în lumea dezbaterilor din 2007. Atunci a început un drum care l-a purtat de la Oradea la București și de la debater la organizator de competiții. Este mândru să poată lucra cu oameni atât de pasionați precum cei din echipa ARDOR Muntenia.

Alina Stănescu
BP Events Manager

Alina este studentă în anul I la Facultatea de Drept şi s-a alăturat mişcării de dezbateri acum trei ani, făcând parte în prezent din clubul Central. Îi plac animalele de pluş si, deşi nu are multe premii, crede că dacă dezbaterile ar fi o unealtă, ar fi una universală.

Andreea Moldovan
WS Events Manager

Andreea este în prezent studentă la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti şi membru al echipei executive ARDOR Muntenia de aproximativ 3 ani. Este o fire deschisă, care urmăreşte dezvoltarea mişcării de dezbateri din România, implicându-se în organizarea a cât mai multe proiecte care să asigure acest lucru.

Ilinca Ţurcan
PR & Graphics Coordinator

Ilinca este studentă în anul I la Lancaster University unde studiază Publicitate și Marketing, membru ARDOR Muntenia de doi ani, parte din mișcarea de dezbateri alături de Hasdeu Debate club de 3 ani și enuziasmată de design dintotdeauna.

Adina Ionescu
IT Coordinator

21 de ani. Curioasă cu normă întreagă, punctuală şi puţin OCD-istă în ceea ce priveşte termenele de predare. Îi place să discute despre filozofie când gătește şi este pasionată de sociologie. Deşi a terminat un profil de uman, iubirea pentru IT a îndrumat-o pe Adina spre departamentul tehnic, cel mai bun loc unde să evolueze.

Alexandru Romînu
Junior IT Officer

El este Alexandru Romînu, dar majoritatea persoanelor care îl cunosc îi spun Dex. Are 16 și învață în Colegiul Național ”Iulia Hașdeu”. Practică debate de 2 ani la clubul liceului. Îi place să cunoscă oameni noi , să învețe lucruri noi și să încerce să se depășească pe el, cu orice ocazie ivită.”

Alex Danescu
Junior WS Officer

Alex este elev în clasa a 11-a și face debate de doi ani. Această activitate l-a intrigat foarte mult, văzând ce efect pozitiv are asupra dezvoltării sale. Implicarea lui în departamentul de WS nu poate decât să îl bucure, știind că poate da șansa altor elevi de a vedea lucurile din altă perspectivă prin dezbateri.

Cătălina Tatu
Junior WS Officer

Cătălina este elevă în CN Gh. Lazăr în clasa a 12-a. Majoritatea oamenilor ar descrie-o ca fiind o persoană zâmbitoare și sociabilă, mai mereu glumeață în cercul de prieteni, însă organizată și dedicată când vine vorba de dus o sarcină la bun sfârșit.”

 

Andra Banu
Deputy Students Coordinator

Andra se implică în dezbateri de aproape 6 ani, fiind: debater, trainer, arbitru, organizator și, mai nou, în echipa de CA de la Sfântu-Gheorghe. În prezent este studentă la FABIZ engleză, anul II. A revenit din Danemarca, unde a beneficiat de o bursă de studii, hotărâtă să susțină în continuare comunitatea de dezbateri, mai ales în ceea ce privește oportunitățile pentru studenți, convinsă fiind că dezbaterile reprezintă o unealtă utilă în viitorul lor.